Loader

Mandag Morgen klar med program

Udvalget for “Mandag morgen” har holdt sit årlige planlægningsmøde og besluttet, hvorledes sæsonen 2024 skal forløbe. Det vil vi dele med jer tidligt, så I har noget at se frem til.
Foreløbigt sæsonprogram:

8. april kl. 9.00: Start med kaffe og rundstykker – gunstart kl.10.00
Alle normale mandage skal scorekort være afleveret kl. 9.30 – gunstart 9.45
22. maj: planlægges en endagstur til en fynsk golfbane (nærmere herom senere)
24. juni: sommerarrangement med alternativ spilform og spisning
21.-22. august: Sensommertur til “Gut Apeldör” i Slesvig (samme bane spilles begge dage)

Tilmeldingsliste og nærmere program på opslagstavlen ved sæsonstart.

2. september: Venskabsmatch mod Fåborgs “Driverklub” i Fåborg
21. oktober: Afslutning på 24 sæsonen

Udvalget vil gerne fremhæve, at Seniorklubben er for alle seniorer +50. Der er ikke noget handicap krav, og der trækkes lod om hvem, man spiller med hver gang.

Det er således en god mulighed for alle nye medlemmer til at få udvidet netværket i klubben.

Når banen tørrer op (hold øje på golfbox), er der stadig mulighed for at møde golfvennerne uden for sæsonen om mandagen kl. ca. 10 (se hjemmesiden).

Vel mødt til sæson 2024.

Udvalget

Stemningsfoto fra Gut Apeldor taget fra hotellet ned mod en del af banen en dag i oktober 2023