Driving range åbent igen

Her ved indgangen til oktober kan man se, hvordan udslagsstedet nede ved klubhus-enden kommer til at blive. Den krummer sig lidt rundt. Der er nu lagt fliser på der, hvor der er sand.

Driving Range blev lukket den 16. september, da arbejdet med at vende rangen blev påbegyndt. Putting green og indspils-området var og er fortsat åbent, men nu kan det også lade sig gøre at øve de længere slag, da kassen med bolde er sat op igen, hvor den plejer at stå, og rangen er blevet klippet. En del af rangen er dog fortsat gravet op, så helt normale forhold er der ikke endnu. Men nu kan vi altså igen varme op med nogle slag, før vi går ud på en runde. Undgå så vidt muligt at sende bolde ud i det opgravede område midt på rangen. Når bilen ikke kan samle bolde op mere, må man bruge den lille opsamler med håndkraft.

Arbejdet med at lave en lille øve-green tæt ved klubhuset er også i fuld gang, og nu kan man se konturerne af den.

Rangen skal jævnes noget ud, hvorefter der skal såes nyt græs.