Loader

Ny bil til boldopsamling

Et af klubbens medlemmer, Carsten Høyer, der også er medlem af baneudvalget, har generøst skænket klubben en Audi A4 til boldopsamling. Den skulle skrottes, så han valgte at undvære skrotpræmien og give den til klubben.

Bilen har firehjuls-træk og flere hestekræfter end den gamle, der godt kunne have svært ved at skubbe boldopsamleren foran sig. Det kan Audi’en bedre klare. Onsdag den 8. februar testede chefgreenkeeper Tony Jensen (billedet) bilen på driving range, og der blev samlet bolde ind på det meste af driving range. Nogle få steder var det for blødt, men der blev fyldt godt op i kassen, og bilen stod sin prøve.

Carsten har for nogle år siden doneret den hjertestarter, der hænger på væggen ved døren ind til klubhuset. Han er også en af klubbens sponsorer. Vi takker for den nye donation.

Her ses Carsten (t.v.) sammen med klubformand Leif Hagelskjær ved hjertestarteren.