Hole-in-one sponsorer 2021 og 2022

Hole-in-One sponsorer for 2021 og 2022:
Ingen begrænsning på periode.
• Hotel Faaborg Fjord
• Trend Bazaar
• Albani

Præmierne fra vores sponsorer er:

Trend Bazaar: Et gavekort på kr. 2.000.
Hotel Faaborg Fjord: Et gavekort på en 6 retters menu til 2 personer og fra Albani: 4 specialøl af mærket Anarkist.

Flotte præmier fra vores sponsorer, og du kan besøge deres hjemmeside ved at klikke på et logo herunder..

Hole-in-ones i 2022

Lørdag den 14. maj lykkedes det for Camilla Windfeld-Lund, der står for den interne kommunikation med udsendelse af nyhedsbreve, at score hole-in-one på hul 2.  Kort efter var det Judith Mortensen, der scorede hole-in-one. Det skete søndag den 22. maj under Albani-turneringen, og det skete på hul 15. Til lykke til begge.

Judith Mortensen

Camilla Windfeld-Lund

Hole-in-ones i 2021

I 2021 var der to, der lavede hole-in-one på vores bane. Det var Ralf Eriksen og Bent Damgaard. Begge på hul 4. Sidstenævnte var langdistance-medlem fra Svendborg Golfklub. Desuden scorede et af vores medlemmer, Anny Hessellund, en hole-in-one på udebane, nemlig på Faaborg Golfklubs bane.