Loader
 

Hole-in-one sponsorer

Hole-in-One sponsorer
Ingen begrænsning på periode.
• Hotel Faaborg Fjord
• Trend Bazaar
• Albani

Præmierne fra vores sponsorer er:

Trend Bazaar: Et gavekort på kr. 2.000.
Hotel Faaborg Fjord: Et gavekort på en 6 retters menu til 2 personer og fra Albani: 4 specialøl af mærket Anarkist.

Flotte præmier fra vores sponsorer, og du kan besøge deres hjemmeside ved at klikke på et logo herunder..

 

Hole-in-ones i 2023

Stort tillykke til Brian Sørensen fra Langesø Golfklub med hole in one på hul 8 den 1. maj 2023 i forbindelse med matchen mellem Midtfyns Golfklub og Langesø Golfklubs B-hold i Regionsgolf. Stor tak til sponsorerne for de flotte præmier: TRENDBAZAAR: Gavekort på 2.000 kr. Hotel Faaborg Fjord: 2 x 6 retters middag. Albani: 6 specialøl

 

Martin med sine gaver.

Så fik Martin Sørensen sine præmier for Hole in one på hul 2 den 18. marts 2023. To gange seks retters menu på Hotel Faaborg Fjord, 2000 kr. til Trend Bazar og specialøl fra Albani.

Bent ved flaget på hul 4.

Knap var 2023 startet, og banen har endda været lukket det meste af tiden, før det lykkedes en af vores dygtige senior-spillere, Bent Buur Lauridsen, at lave hole-in-one. Det skete på hul 4. Til lykke til Bent.

 

Hole-in-ones i 2022

Ivar viser glad og stolt bolden frem.

Det var en glad Ivar Knoth, der søndag den 17. juli i godt vejr og høj sol kunne glæde sig over for første gang, efter at have spillet golf i 56 år, at få en hole-in-one. Det skete på hul 2 på vores egen bane.

Han fortæller om slaget, at han ramte bolden godt med et 7-jern. Flaget stod i bagkanten, og afstanden til flaget var 135 meter. Han kunne dog ikke se bolden slå ned, så da han nåede op på green, begyndte han at lede efter sin bold bagved greenen, da den ikke så ud til at ligge på green. Den var heller ikke bagved, så han checkede lige hullet – og der var den.

Ivar spillede søndag formiddag i en fire-bold, der bl.a. talte hans hustru, Jenny.

Til lykke med det flotte slag.

 

 

 

 

Lørdag den 14. maj lykkedes det for Camilla Windfeld-Lund, der står for den interne kommunikation med udsendelse af nyhedsbreve, at score hole-in-one på hul 2.  Kort efter var det Judith Mortensen, der scorede hole-in-one. Det skete søndag den 22. maj under Albani-turneringen, og det skete på hul 15. Til lykke til begge.

Judith Mortensen

Camilla Windfeld-Lund

Hole-in-ones i 2021

I 2021 var der to, der lavede hole-in-one på vores bane. Det var Ralf Eriksen og Bent Damgaard. Begge på hul 4. Sidstenævnte var langdistance-medlem fra Svendborg Golfklub. Desuden scorede et af vores medlemmer, Anny Hessellund, en hole-in-one på udebane, nemlig på Faaborg Golfklubs bane.

 

Ralf Eriksen

 

Bent Damgaard.

 

Alle vindere siden starten i 2008