Loader

Tak og information fra greenkeeper og baneudvalg

Der skal lyde en stor tak til de frivillige, der mødte op tirsdag den 23. maj i regnvejr og var med til at klippe kanter, tage det sidste ukrudt samt rive bunkers. Det var som altid hyggeligt og meget effektivt. Samtidig skal der også lyde en stor tak til det faste bunkerhold, der var nået rigtig langt med ukrudtet, så der ikke var meget for os at komme efter.
Der skal i det hele taget lyde en stor tak til alle de frivillige, der bidrager til, at vores bane står rigtig flot. Der kommer megen ros, både når vi møder gæster på banen, og når vi i forbindelse med turneringer spiller med andre udefra.
Som nogle af jer har bemærket, er der blevet bygget et udkigstårn på hul 16. Det er Michael Bo Jensen (også en flittig frivillig), der har bygget det. Så nu kan alle se, om der går nogle på hullet, inden de slår ud. Det er det eneste, DGU har påpeget i forbindelse med sikkerhed på banen.
Der er opsat kasser med sand på tee stederne på alle par 3 huller. Vi opfordrer til, at I efterfylder med sand i eventuelle huller efter udslag på teestederne.
Sidst men ikke mindst har I forhåbentlig bemærket, at den nye puttinggreen er blevet åbnet. Den er stadig ny og ikke slidstærk, så pas på den. Det er ikke en indspilsgreen, så brug den ikke til det. Hvis I ser nogen bruge den til det, så bed dem venligt om at holde op med det samme.