Loader

Vi starter i år op officielt den 7. april, og træningstiderne bliver torsdag, 16.30-17.30 for børn/minier (under 12 år) og 17.30-19.00 for juniorer og ungdomsspillere. (Op til 25 år.)
Men allerede her i marts kan børn og unge komme og spille og få slagtræning om torsdagen, her dog uden pro-træning. Ledere er der fra kl. 16.30.
Skulle nogen være forhindret om torsdagen, vil vi pege på mandag som en ekstra dag, hvor man som ungdomsspiller kan komme og træne, både for sig selv og sammen med venner og kammerater. Og ellers kan man jo blot møde op og træne og spille, når man har tid og lyst.
Andreas Søndergaard vil både stå for børnetræningen og ungdomstræningen, det ser vi frem til og håber og tror på vil give en god sammenhæng. Peter Dall-Hansen, Rasmus Friis Andersen og mig selv (Lars Dall-Hansen) er fortsat tilknyttede som ledere.
Vi glæder os til den nye sæson. Året vil byde på turneringer og arrangementer og klubaftener, og vi arbejder på et samarbejde med en anden fynsk golfklub på børne- og ungdomsfronten. Det hører I nærmere om.
Har I søskende eller kammerater, der har lyst til at spille, så tag dem endelig med ud på golfbanen. Og de kan altid kontakte mig eller de øvrige ledere og trænere for praktiske oplysninger, prøvemedlemsskab eller andet.

Junglegolf 30. april

Den 30. april 2022 har vi Golftræf for børn og juniorer på Midtfyns golfbane. Det er et led i DGU’s aktiviteter for børn og juniorer og i samarbejde med andre fynske golfklubber, herunder Odense GK, Odense Eventyr og HCA Andersen i Bogense. Der er også mulighed for at melde sig til arrangementerne i de andre tre klubber.
Golftræf er for alle, både børn, der endnu ikke er begyndt at spille golf, og for dem, der allerede har taget de første slag på golfbanen.
Der spilles Jungletræf for de yngste, op til 10 år. Til Jungletræf leger og spiller børnene med særlige, større og bløde bolde og med SNAG-jern. beregnet for børn. Der spilles på en lille bane med forhindringer og udfordringer over et jungletema. Der er både en krokodillebane til de nyeste og yngste og en lidt mere udfordrende gorillabane. Fokus er på sjov leg og på det sociale, og der er guldmedaljer til alle deltagere.
Læs mere om Junglegolf her: https://www.danskgolfunion.dk/…/hvad-er-junglegolf…
For børn fra 11 år hedder spilkonceptet Super6. Her er fokus på oplevelser og udvikling igennem små konkurrencer, og der spilles med almindelige golfkøller og bolde. Læs nærmere om Super 6 her: https://www.danskgolfunion.dk/sektionsside/super6