Vellykket turnering

Flaget var helst og bannerne var sat op rundt om.

Søndag den 21. august var tiden kommet til den årlige turnering med Golfexperten som sponsor. Turneringen blev afviklet med knap 60 deltagere i rigtigt sommervejr – dog var der lidt vind til at drille spillerne.

Butikschef Martin Sørensen, Golfexperten i Odense, var blandt deltagerne, og han havde også taget mange fine præmier med til de bedste i hver af de tre rækker – samt til dem, der kom nærmest hullet på alle par 3- huller.

Bent Buur blev bedst i A-rækken, der spillede slagspil efterfulgt af Carsten Høyer og Carsten Storgaard. I B-rækken vandt klubbens formand, Anne-Mette Nordtorp efterfulgt af Ulrik Meyer og Anne-Grethe Hansen. I C-rækken vandt Pia Lykkegaard efterfulgt af Michael Bo Jensen og Laila Skovø. Du kan se mere på Golfbox under turneringer.

Den 27. og 28. august gælder det klubmesterskaberne. Du kan stadig nå at melde dig til.  Og derefter følger:

Nielsens Open – 4. september
Afslutningsmatch (sponsor Møllegårdens Vinimport) – 9. oktober
Andematch (sponsor Superbrugsen) – 6. november
Gløgg-match – 4. december

Læs mere om den enkelte match og tilmeld dig via Golfbox.

Martin overrækker præmie til Anne-Mette

Carsten fik også en præmie af Martin fra Golfexperten.

Sten Lunde (til højre) stod sædvanen tro for afvikling af turneringen.