Loader

Vellykket turnering

Søndag den 3. september blev den årlige turnering sponsoreret af tøjfirmaet NIELSENs med deltagere fra hele Fyn afviklet med 147 deltagere på vores bane. Vejret var perfekt, og det afspejlede sig også i pæne scores. I dagene op til turneringen har vores greenkeepere med hjælp fra frivillige været i gang med at proppe greens, og det gjorde det lidt sværere at putte på de 13 greens, der indtil nu er blevet proppet og derpå kørt mange tons sand på, der så er fordelt. Men det gik, og når de sidste fem greens, alle på de første ni huller, er blevet ordnet på onsdag, og det hele får tid til at komme sig igen, får vi nogle rigtig gode greens.

Deltagerne var delt op i fire lige store grupper, med de laveste handicaps i første gruppe, og her startede man med at slå ud fra hul 1 allerede tidligt om morgenen. Det gik så efter tur, alle fra hul 1, resten af dagen, til alle var kommet af sted og de sidste var vel færdige ved aftenstide.

Vinderne af de flotte tøjpræmier fra NIELSENs i fire grupper var: Jeppe W. Rasmussen, Birgitte Jørgensen, Christian Ottosen og Arne Malmos. Birgitte er fra Barløseborg og de andre fra Midtfyn. Der var præmier til de seks bedste i hver gruppe og dertil kom tre klappræmier i hver uge. Herunder kan du se fotos af alle vindere i de fire grupper og desuden nogle andre billeder fra dagen. Vinderne i gruppe A er på det første billede og derefter følger de andre i rækkefølge.