Kaniner

KANIN-KLUBBEN I MIDTFYNS GOLFKLUB

Målsætning

Velkommen til Kaninklubben i Midtfyns Golfklub

På siden her kan du læse lidt om hvad Kaninklubbens formål er, og hvad der sker i klubben

1. Hvad er ”kaniner”
  2. Mission
  3. Mål
  4. Hvornår og hvordan spilles der kaningolf
  5. Fynske kaninmatch
  6. Kampprogram Fynske Kaninmatch
  7. Superkaniner
  8. Kampprogram Superkaniner

1. Hvad er kaniner

Kaniner er betegnelsen for nye medlemmer som har et handicap over 36
Det er muligt at du endnu ikke er helt sikker på, hvad handicap 36 betyder, men kort fortalt er det en antal slag man får tildelt ekstra, så man i realiteten kan konkurrerer med spillere som er meget dygtigere.

1. Mission:

Kaninklubbens mission er at tage nye golfspillere i Midtfyns Golfklub under vingerne, og give dem en uddannelse i golfsportens, uskrevne regler og lære nye golferer hvordan man gebærder sig på banen.

Kaninklubben kan ikke lære jer at spille golf, men ved at man kommer og spiller jævnligt, vil spillet højst sandsynligvis blive forbedret betydeligt, og glæden ved spillet vil vokse.

Samtidigt, så er deltagelse i kaninklubben med til at man som nyt medlem, lærer mange af Golfklubbens andre medlemmer at kende, hvilket er med til at give en helt særlig oplevelse, da mange rutinerede golfere er meget villige til at tage nye spillere med på en golfrunde.

1. Mål:

Målet for Kaninklubben er, at give nye golspillere et positiv oplevelse ved golfspillet, og en positiv oplevelse af at være medlem af Midtfyns Golfklub, og der igennem fastholde nye medlemmer i Golfklubben, så der også fremover vil være en stærk og levedygtig golfklub på Midtfyn.

1. Hvornår og hvordan spilles der kaningolf

Der spilles kaningolf hver onsdag kl. 17:00, første gang den 6.april 2022.
Bemærk, at man så vidt det er muligt skal møde frem ved klubhuset senest kl. 16:45, da det er der scorekort deles ud, og vigtig information gives.
Der spilles i bolde af 3 eller 4 spillere, og boldene sættes sammen, så det sikres at nye spillere altid kommer i en bold med rutinerede spillere.
Vi spiller 9 huller, og det koster kr. 10,00 pr gang.
Pengene bruges til præmier som uddeles én gang om måneden

1. Fynske kaninmatch

Midtfyns Golfklub deltager i ”Fynske Kaninmatch” som er et samarbejde med en stor del af de øvrige fynske golfklubbers ”Kaninspillere”, hvor vi konkurrerer mod hinanden i en række golfmatcher, som spilles på de forskellige klubbers baner.

Dette er en super god mulighed for at komme ud at spille på andre golfbaner, og det er helt gratis.
ALLE kan være med, der kræves ikke andet end at man har et golfkørekort og at man er medlem i klubben.
Selv om det er en konkurrence, så må det ikke afholde nogen fra at deltage, det er kun ”for sjov”.
Kampene afvikles hver gang over 9 huller, og der spilles ”Slagspil”

1. Kampprogram ”Fynske Kaninmatch”

Midtfyns Golfklub er i  2022 i gruppe med 3 andre klubber, og det betyder at vi skal spille 5 kampe hen over sæsonen.

Der kan deltage op til 9 spillere + 3 ”Ledere”

Herunder er det kampprogram som blev vedtaget på Kaninleder mødet i november 2021.

08. maj 2022                             Kaninmatch spilles på Midtfyns Golfklubs baner
22. maj 2022                             Kaninmatch spilles på Blommenslyst Golfklubs baner
12. Juni 2022                             Kaninmatch spilles på Langelands Golfklubs baner
14. August 2022                       Kaninmatch spilles på Odense Golfklubs baner
28. August 2022                       Kaninmatch spilles på Odense Eventyr Golfklubs baner

Fælles for alle kampe er, at man skal møde op senest 30 minutter før kampstart
Kampstart / Gunstart er kl. 15:00

Der tages forbehold for ændringer

1. Superkaniner

”Superkaniner” er en betegnelse en turnering, hvor ”Kaniner” der er kommet lidt ned i handicap, kan komme ud og spille mod andre klubber
Reglen for handicap er at spillere der har et handicap mellem 36,1 og 45 kan deltage i Superkaniner.
Der findes et par undtagelser, som gør at der undtagelsesvis godt må bruges 2 spillere der har handicap lavere en 36.1 dog ikke lavere en 33, og det er også muligt at benytte 2 spillere med et handicap der er højere en 45.
Der spilles 18 huller pr. kamp, og der spilles hulspil
Der kan deltage 3 herrer og 3 damer pr. kamp + 3  ”ledere”

1. Kampprogram Superkaniner

08. maj 2022                             Superkanin spilles på Odense Golfklubs bane