Hotel Ærø, Svendborg

Golfferie eller weekendophold på Sydfyn? Vil du opleve Svendborg / Sydfyn på cykel, i bil, til fods eller med golfkøllerne ved hånden? Hotel Ærø er et oplagt udgangspunkt for ture på Sydfyn, og færgerne til øhavet afgår lige uden for vores dør. Ærø. Skarø, Drejø.

Pejsegaarden

Hotel Pejsegården har erfaring fra mere end 40 år, og der er ikke den begivenhed, vi ikke har været med til at fejre. Hver fest er forskellig, og derfor er det vigtigt at vælge et sted, som forstår jeres ønsker og behov.

Broholm Slot

På Broholm Slot kan du læne dig tilbage og slappe af og blive forkælet, som overklassefolkene gjorde tilbage i tiden. Her er ro og fred, og skøn natur omgiver slottet. Restauranten byder på mad af gourmetoplevelse og personalet byder dig velkommen med stor professionalisme, personlig betjening og glade smil

Frederik VI Hotel

Frederik VI’s Hotel er det perfekte sted til dit golfophold. Her får du smukke omgivelser, fantastisk mad og adgang til 13 fynske golfbaner indenfor 30 minutters kørsel fra hotellet. Næsten uanset hvilken af de fynske golfbaner du træder ud på, kan du se frem til mange timer i selskab med billedskønne naturområder, der kan danne rammen om en uforglemmelig oplevelse.

Danhostel Svendborg

Med et golfophold hos Danhostel i Svendborg kan du træne og teste golfevnerne på nogle af de bedste golfbaner i Danmark. Den smukke fynske natur danner rammen om intet mindre end 7 golfbaner inden for 50 km, og med et golfophold hos os, har vi allerede sørget for greenfee aftaler med 6 af disse.

Vissenbjerg Storkro

Tag en golfovernatning på Hotel Vissenbjerg Storkro og spil golf på Fyns bedste golfbaner. Under 40 minutters kørsel fra hotellet kan du nå ikke mindre end 7 golfbaner. Hotel Vissenbjerg Storkro ligger i dejlige, grønne omgivelser, hvorfra der er nem adgang rundt til naturskønne områder. I hotellets opholdsstue er der mulighed for forskellige spil.

Hotel Faaborg Fjord

Har du brug for golfophold for både krop og sjæl? Hotel Faaborg Fjord arrangerer dit golftophold, så du kan få varme i kinderne, et smil på læben og oplevelser for livet. Oplev det sydfynske køkken, den fantastiske service, de smukke omgivelser og vores nybyggede Spa & Wellness afdeling.

City Camp Assens Strand

CityCamp Assens Strand er den eneste campingplads på Fyn, der ligger direkte til by, strand og marina. Campingpladsen ligger i rolige omgivelser med en rigtig hyggelig atmosfære og gode læforhold. Nyd en fantastisk ferie i den fynske idyl samtidig med, at der er masser af aktiviteter lige uden for døren.

Brobyværk Kro

Brobyværk Kro ligger i smørhullet af nogle af de bedste og mest naturskønne golfbaner på Fyn. Vil du kombinere Golfglæde og Kroidyl, er dette et oplagt valg. I sørger selv for at bestille tider på den ønskede golfbane, så sørger vi for greenfee. Opholdet er tilgængeligt i perioden 1. april til 30. sep.

Best Western Hotel – Svendborg

Nyd et afbræk på Sydfyn, der har nogle af landets smukkest beliggende golfbaner. Bl.a. Midtfyns Golfklub. Vælg mellem en enkelt dag eller et to-dages golfophold

Christiansminde – Svendborg

Hotel Christiansminde er moderne på en god, gammeldags måde. Vores eneste grund til at være her er nemlig at få dig til at føle dig hjemme og mærke, at du ikke kunne tænke dig at være nogen andre steder i verden.

Sinatur Hotel Gl. Avernæs

På Gl. Avernæs Sinatur Hotel & Konference forenes moderne faciliteter med flot natur, smukke historiske bygninger og en atmosfære af nærvær. På smukkeste og mest grønne vis.

Se de gode tilbud på golfophold i 2024