Seniorklubben Mandag Morgen

Sæson 2018 starter mandag d. 9 april og slutter mandag d. 29 oktober. I år spiller vi også i juli

Traditionen tro starter vi med kaffe, rundstykke og en lille én til ganen.

Husk betaling og aflevering af scorekort inden kl. 8:45

Venskabsmatcherne er i år begge på udebane

Langesø matchen er mandag d. 23 april.

Faaborg matchen er mandag d. 10 september

.

Årets sensommertur afholdes 14-15 august.

Udgangspunktet er Pejsegården i Brædstrup.

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. 10.00 kr., skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappepræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappepræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

“ÅRETS BESØG AF/HOS VENSKABSKLUBBER.”

Begge vores matcher mod venskabsklubberne i 2018 er på udebane.

Langesø mandag 23 april.

Fåborg mandag 10 september.

SENSOMMERTUR 2018

Medlem: Dorte Larsen