Seniorklubben Mandag Morgen

Sæson 2018 slutter mandag d. 29 oktober.

Traditionen tro slutter vi med en “anderledes match form” (i år Mexican Scramble).

Efterfølgende er der fællesspisning, hvortil også medlemmer der ikke kan spille på dagen er velkomne. I forbindelse med spisningen afholdes årets generalforsamling

Husk tilmelding på opslagstavlen i klubhuset [eller en SMS til Dorte 20727225]

Venskabsmatcherne var i år begge på udebane

Langesø matchen var mandag d. 23 april.

Desværre måtte vi efterlade POKALEN hos Langesø golfklub

Faaborg matchen var mandag d. 10 september

Vi hjembragte igen pokalen fra Faaborg .

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. 10.00 kr., skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappepræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappepræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

“ÅRETS BESØG AF/HOS VENSKABSKLUBBER.”

Begge vores matcher mod venskabsklubberne i 2018 er på udebane.

Langesø mandag 23 april.
Desværre måtte vi efterlade POKALEN hos Langesø golfklub

Fåborg mandag 10 september.

SENSOMMERTUR 2018

Klik her for at se mere om turen

Medlem: Dorte Larsen
tlf: 20 72 72 25