Mandag Morgen

“NYHEDER”

Sæsonafslutningen er i år d.30 oktober.

Der vil traditionen tro blive anderledes spil, i år “Golf Medley” – 9 forskellige par spil på de 9 huller. – Efterfølgende fællesspisning. – Udvalgets piger sørger selv for maden. _ I forbindelse med spisningen og præmieuddeling afholdes generalforsamling.

18 hullers venskabsmatch mod Faaborg d.11/9

Regnen stoppede da vi slog ud (fantastisk). Vi vandt også i år og beholder pokalen.

.

Årets sensommertur var en succes.

Soya lavede “hole in one” på “Kaj Løkke golfklub” bane søndag 20/8

Overnatning på “Hovborg kro” – med god mad og hygge var super

Stig Larsen præsterede en runde med 44 point på “Gyttegård golfbane” og blev samlet vinder.

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. 10.00 kr., skal være indbetalt kl.: 08.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. 1 vinpræmie op til 10 deltagere pr. gruppe. 2 præmier op til 20 deltagere o.s.v. En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappepræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappepræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

“ÅRETS BESØG AF/HOS VENSKABSKLUBBER.”

Begge vores matcher mod venskabsklubberne i 2017 er på hjemmebane.

Langesø mandag 8 maj.

Vi vandt pokalen til Midtfyn i 2017

Fåborg mandag 11 september.

Vi genvandt pokalen så også 2017 står den i klubhuset.

SENSOMMERTUR 2017

Læs om turen ved at klikke her

Medlem: Dorte Larsen
tlf: 20 72 72 25