Loader
 

Mandag Morgen

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Seniorklubben “mandag morgen” er for alle, der har et DGU-kort, er medlemmer i MFG og fyldt 50 år. Der er intet handicapkrav, og for at tage godt imod nye, evt. kaniner, vil der være en mentor-ordning, hvor en “ny” de første gange bliver sat i en bold med en mentor, så man ikke ved den almindelige lodtrækning kommer til at spille med ene forskellige de første uger.

 

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart.  Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Mødetid er kl.9.30 så der er tid til udvalget kan få sammensat holdene. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter, når holdene er klar på de respektive huller.

Matchfee er 10kr. pr. gang. Betaling i år vil være den første mandag i juni, august, oktober og til sidst ved afslutningen. Betaling som Mobilepay eller kontanter.

Præmier:

Der spilles på blandede hold. Der er vinpræmier til både damer og herrer. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet:

Herrerækken start ved 6-16-26 deltagere osv.

Damerækken start ved 4-14-24 deltagere osv.

En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes ud fra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes 2 klappræmie blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie, Eagle og Hole in One”.

SÆSONEN 2023 er slut.

Fin afslutning med over 60 deltagere.

Fremover vil der stadig være mulighed for at mødes mandag formiddag, reserver en tid omkreig kl.10.i golfbox, så fordeles de fremmødte og mer spilles som sædvanligt, dog uden præmier m.m.

Vi ses til foråret

Dorte-res200x200

Dorte Larsen
Tlf.: 20 72 72 25
dorteschreiberlarsen@icloud.com

Kirsten Nielsen200x200

Kirsten Nielsen
Tlf.: 30 31 14 07

erik@wonge.net

Peter-Larsen 200x200

Peter Larsen (sekretær)
Tlf.: 22 99 54 97
peter100347@gmail.com

joergen_madsen

Jørgen Madsen
Tlf.: 29804023
jomads01@gmail.com