Mandag Morgen

Seniorgolf Midtfyns Golfklub.

Formål:

”Klub” i klubben til fremme af golfspillet og socialt samvær for seniorer (50+)

Målgruppe:

Klubbens seniormedlemmer med gyldigt DGU kort og Hcp på max. 72.

Golfspillet:

Primært 9 huller med Gunstart. Der spilles 9 huller løbende (d.v.s. at hvis man starter på hul 4 sluttes på hul 12). Holdene sammensættes afhængig af deltagerantal og matchform.

Spilledage:

Primært mandage i den af udvalget fastlagte spilleperiode. Der afvikles venskabsmatcher hjemme eller på fremmede golfbaner. Datoerne for disse vil blive sat op i klubhuset samt vist på klubbens hjemmeside.

Mødetidspunkt:

Matchfee, pt. kr. 10,- skal være indbetalt kl.: 09.45. Lodtrækning foretages herefter. Spillet starter, når holdene er klar på de respektive huller.

Præmier:

Der spilles i Dame og Herre grupper. Vinpræmierne uddeles i hver gruppe efter princippet 1. flaske mindst 6 deltagere, 2. flaske mindst 16 deltagere o.s.v. (herrerækken). for damerækken ved mindst 4 – 14 -24 deltagere o.s.v.

En deltager kan kun få 1 vinpræmie af disse pr. måned. Der udtages en månedsvinder blandt både Dame- og Herredeltagere, som modtager en vinpræmie. Månedsvinderne findes udfra den enkeltes 3 bedste scores i måneden. Der udtrækkes klappræmier blandt de tilstedeværende efter hver match. Vindere af vinpræmier kan ikke deltage i dagens klappræmie. Der er ligeledes vinpræmie ved “Birdie” og “Hole in One”.

Program for 2022

Nu er det rigtig forår, og vi er klar til at starte sæsonen op igen. Det er måske tid til at omdøbe klubben, da udvalget har lavet aftale med baneudvalget om, at udslag skal være kl. 10.00 (d.v.s. at scorekort skal være afleveret kl. 9.45).
Første gang 4. april inviteres alle til morgenkaffe med et rundstykke kl. 9 (tilmelding på opslag i klubhuset eller på SMS til Dorte 20727225 senest 1. april). Her vil udvalget orientere om tiltag i sæsonen, og der vil være mulighed for et hyggeligt gensyn med golfvenner inden spilstart kl. 10.
Vi vil gerne præcisere, at seniorklubben er for alle, der har et DGU-kort og er medlemmer i MFG samt er fyldt 50 år. Der er intet handicapkrav, og for at tage godt imod nye, evt. kaniner, vil der være en mentor-ordning, hvor en ”ny” de første gange bliver sat i bold med en mentor, så man ikke ved den almindelige lodtrækning kommer til at spille med ene forskellige hoveder de første uger.

SÅ – kom og vær med alle seniorer, der ikke er arbejdsramte

• Overordnet program 2022:
    Venskabsmatch mod Langesø 9. maj (hjemmebane)
    Sommerarrangement 27. juni
    Sensommertur 24.-25. august (Slukefter Kro)
    Venskabsmatch mod Faaborg 5. september (i Faaborg)
    Sæsonafslutning 24. oktober

Mandag morgen udvalg